WIN JE WINKEL IN OOSTERHOUT


 

Altijd al gedroomd van je eigen winkel? Dan is dit je kans! De Stichting Bruisende binnenstad organiseert in navolging op de eerste editie in 2016 opnieuw een wedstrijd waarbij zij twee winkelpanden gedurende een periode van zes maanden huurvrij ter beschikking stelt.

Tot 1 november is het mogelijk voor geïnteresseerden om een plan in te dienen. Daarna buigt een jury van experts, met onder andere een vertegenwoordiging van het vastgoed, ondernemers, de gemeente, Rabobank Amerstreek en brancheorganisatie INretail, zich over de plannen. Bij voldoende kwaliteit van inzendingen worden er twee winnaars gekozen. Zij krijgen in november de sleutel overhandigd en ontvangen een huurvrije periode tot begin juni 2019.

Lees meer

 


 

De inschrijving loopt van 1 oktober tot 1 november 2018.

Indien u voldoet aan de voorwaarden Win je Winkel wordt u op 12 november 2018 uitgenodigd voor een briefing om uw ideeën nader toe te lichten. De uitnodiging hiervoor ontvangt u per email.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met binnenstadsmanager Stefan van Aarle. Telefoon: 06-23438415. E-mail: info@stadskracht.nl.

 


De volgende informatie ontbreekt of is niet correct:

Inschrijfformulier "Win je Winkel"

 

Klik hier om je bedrijfsplan toe te voegen (Max. 20MB)

Partners


Proeftuin Oosterhout
Rabobank
INretail
Gemeente Oosterhout
VP&A Groep